ccf

SIMPOZION ROMINVENT EDITIA XVIII – Directorul general adjunct al Rominvent Stefan Cocos despre „Cazuri si necazuri” din practica in domeniul proprietatii intelectuale

Data: 31 October 2016, 15:27 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2928 afisari

In cadrul Simpozionului Rominvent – Editia a XVIII-a – "Contrafacerea si pirateria in domeniul Proprietatii intelectuale", organizat la Poiana Brasov in perioada 19-21 octombrie 2016, directorul general adjunct al Rominvent si consilier in proprietate intelectuala, Stefan Cocos (foto), a sustinut prelegerea „Cazuri si necazuri”.


Cu acest prilej, directorul general adjunct al Rominvent a prezentat auditoriului cazuri cu care s-au confruntat specialistii in proprietate intelectuala si proprietate industriala in activitatea desfasurata. Unele dintre acestea sunt si „(ne)cazuri”, asa cum Stefan Cocos le-a numit.

Pentru fiecare dintre exemplele prezentate, Stefan Cocos a realizat si o analiza menita sa clarifice solutiile pentru deblocarea unor situatii intampinate de specialistii in proprietate intelectuala.

La finalul prezentarii, directorul general adjunct al Rominvent si consilierul in proprietate intelectuala Stefan Cocos a anuntat ca aceasta va fi ultima prezentare pe care o va face in cadrul unor manifestari precum prestigiosul Simpozion Rominvent.

*Cititi aici lucrarea „Cazuri si necazuri” a directorului general adjunct al Rominvent si consilier in proprietate intelectuala Stefan Cocos

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.