STB a invins sindicatul: Tribunalul Bucuresti a dispus incetarea grevei

Data: 21 ianuarie 2022, 14:02 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1640 afisari

Societatea de Transport Bucuresti (STB) – condusa de directorul Adrian Crit (foto) – a invins Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti.Prin sentinta pronuntata vineri, 21 ianuarie 2022, Tribunalul Bucuresti a dispus incetarea grevei declansate in ziua precedenta si reluarea imediata a activitatii.

Chiar daca nu este definitiva, sentinta judecatoarei Daniela-Constanta Bratu este executorie.

 

Sentinta de suspendare nu a fost respectata


Amintim ca joi, 20 ianuarie 2022, tot Tribunalul Bucuresti – prin judecatoarea Alina-Loredana Florescu – a dispus suspendarea grevei, si acea sentinta fiind executorie (click aici pentru a citi). Cu toate acestea, greva continua vineri, niciun mijloc de tranport in comun apartinand STB neaflandu-se in circulatie.


Iata minuta sentintei nr. 260/2022 din dosarul nr. 1349/3/2022:


Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive, invocata de catre parat, ca neintemeiata.

Admite actiunea. Dispune incetarea grevei declansate la nivelul Societatii de Transport Bucuresti STB SA in data de 20.01.2022 ca fiind ilegala si reluarea imediata a activitatii.

Admite cererea de interventie voluntara accesorie formulata de intervenientii Municipiul Bucuresti, prin Primarul General si Primarul General al Municipiului Bucuresti.

Respinge cererea de interventie voluntara accesorie formulata de intervenienta Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov, ca inadmisibila.

Ia act ca partile si-au rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecata pe cale separata.

Executorie.

Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucuresti — Sectia a VIII-a Conflicte de munca si asigurari sociale. Pronuntata astazi, 21.01.2022, cu punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei.


sursa foto: Bursa.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.