ccf

STUDII

 • presedintele-refuza-indeplinirea-rolului-constitutional-1609859423.jpg

  Data: 30 May, 13:39

  Vizualizari: 2634

  Comentarii: 0

  Presedintele refuza indeplinirea rolului constitutional

  1. Problema definirii formei de guvernamant a Romaniei, respectiv a tipului de regim republican adoptat de Constitutia Romaniei, creste in importanta odata cu proliferarea controverselor inter-institutionale. Acestea sunt supuse spre solutionare Curtii Constitutionale care, trebuie mereu reamintit, nu face parte din puterea judecatoreasca, ci este o institutie eminamente politica, a carei obiectivitate minima incearca a fi gar ...

 • despre-executarea-silita1609859399.jpg

  Data: 30 May, 13:05

  Vizualizari: 2298

  Comentarii: 0

  Despre Executarea Silita

  Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania, organizatia profesionala cu personalitate juridica care are ca membrii toti executorii judecatoresti in functie si care actioneaza pentru asigurarea prestigiului si autoritatii profesiei de executor judecatoresc, avand ca scop principal reprezentarea si apararea intereselor profesionale ale membrilor sai atat in plan national cat si international prezinta pe portalul ...

 • avocatul-poporului-raport-special-privind-conditiile-de-detentie-din-penitenciare-si-centre-de-reti-1449670955.jpg

  Data: 09 December, 15:32

  Vizualizari: 5370

  Comentarii: 2

  Avocatul Poporului, raport special privind conditiile de detentie din penitenciare si centre de retinere si arestare preventiva (documentul)

  Institutia Avocatul Poporului, condusa de Victor Ciorbea (foto), a dat publicitatii „Raportul special privind conditiile de detentie din penitenciare si centre de retinere si arestare preventiva, factori determinanti in respectarea demnitatii umane si a drepturilor persoanelor private de libertate”, finalizat la inceputul lunii decembrie 2015.

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.