ccf

Termeni si conditii

Termeni legali si conditii

1. Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.lumeajuridica.ro (www.juri.ro), denumit in continuare JURI.RO.

Utilizarea site-ului si accesul la informatiile oferite prin intermediul lui inseamna, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor statuate in aceasta sectiune.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. Reguli de utilizare:

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/ sau distruge materialul:

-violand legile in vigoare;

-incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

3. Reguli de securitate:

Nu sunt permise:

-copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

-stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;

-incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;

-incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua JURI.RO sau a retelei JURI.RO sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua JURI.RO care nu sunt publice, fara autorizatie;

-incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua JURI.RO prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".

-folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale ("spamming"), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mail-uri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, conform legilor in vigoare.

4. Interzicerea revanzarii serviciilor

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie de JURI.RO prin intermediul site-ului.

5. Modificari ale serviciului

JURI.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. JURI.RO nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

JURI.RO poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

6. Legaturi

Siteul poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini World Wide Web. JURI.RO nu garanteaza si nu este responsabila de disponibilitatea acestora, si nu este responsabila in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe/ disponibile pe acestea.

JURI.RO nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.

7. Protectie

Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati JURI.RO si toate filialele, partenerii si angajatii sai, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii conditiilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

8. Absolvirea de raspundere

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

-utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. JURI.RO se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

-JURI.RO nu ofera nici o garantie ca: (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, si (5) orice eroare de program va fi corectata.

-Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.

-Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la site-ul JURI.RO, sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu creeaza o garantie care nu este stipulata expres in aceasta sectiune.

9. Limitari ale raspunderii

JURI.RO nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca JURI.RO a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul JURI.RO; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Drepturi de autor

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea JURI.RO.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de JURI.RO.

2.JURI.RO ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea JURI.RO. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

3. Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

4. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa.

5. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui JURI.RO sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

6. In cazul in care considerati ca orice material de pe acest site, postat de JURI.RO sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

7. Site-ul cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot posta/ prezenta opiniile si comentariile - in mod liber, direct si nemijlocit - la rubricile de comentarii, in virtutea dreptului la libera exprimare. Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori in site-ul JURI.RO revine in intregime autorilor acestora. Rubricile de comentarii au regim similar cu retelele de socializare si de posta electronica/ mesagerie colective, raspunderea pentru folosirea rubricilor si pentru continutul comentariilor postate revenind exclusiv autorilor. JURI.RO isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii/ comentarii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului, inclusiv de a bara IP-urile celor care se exprima indecent. JURI.RO se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul opiniilor/ comentariilor postate de cititori pe care le-a acceptat spre publicare in paginile JURI.RO.

8. Odata acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integranta a site-ului si se supun regulilor de copyright enumerate in aceasta sectiune.

Prin postarea opiniilor/comentariilor sau oricaror texte in paginile JURI.RO, cititorii sunt de acord cu urmatoarele:

-Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea opiniilor si comentariilor nu poate fi delegata;

-Dreptul de copyright asupra materialului postat revine JURI.RO;

-In nici un caz autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea JURI.RO asupra textului postat, odata publicat in paginile JURI.RO.

 

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.