ccf

Toni Neacsu dezvaluie marile capcane legate de pensiile magistratilor

Data: 19 December 2019, 13:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1598 afisari

Avocatul Adrian Toni Neacsu (foto) a dezvaluit joi, 19 decembrie 2019, marile capcane legate de pensiile magistratilor si ale grefierilor.


Luarea de pozitie a fostului judecator si membru CSM vine in contextul in care actuala putere intentioneaza sa elimine pensiile de serviciu (asa-zisele „pensii speciale”) pentru mai multe categorii profesionale, inclusiv pentru judecatori si procurori, dar si pentru grefieri. Amintim totusi ca in urma numeroaselor iesiri revoltate ale magistratilor, Camera Deputatilor (in calitate de for decizional pentru proiectul de lege vizand pensiile de serviciu) a amanat votul asupra initiativei de act normativ care a scandalizat sistemul judiciar.

In tot acest context, avocatul Toni Neacsu denunta atat „populismul desantat” initiatorilor proiectului de lege, cat mai ales dublul pericol ce va plana asupra judecatorilor:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.