Tribunalul Bucuresti a suspendat greva STB

Data: 20 ianuarie 2022, 16:57 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2022 afisari

Judecatoarea Alina-Loredana Florescu de la Tribunalul Bucuresti (Sectia a VIII-a Civila, Conflicte de Munca si Asigurari Sociale) a admis joi, 20 ianuarie 2022, cererea conducerii Societatii de Transport Bucuresti (STB) si a suspendat greva declansata de catre Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti.Iata minuta sentintei din dosarul nr. 1354/3/2022:


Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a Sindicatului Transportatorilor din Bucuresti, ca neintemeiata.

Admite cererea de emitere a unei ordonante presedintiale.

Dispune suspendarea grevei declansate la Societatea de Transport Bucuresti STB SA in data de 20.01.2022 si reluarea de indata a activitatii.

Executorie.

Cu apel in 5 zile de la pronuntare, cererea de exercitare a caii de atac urmand a fi depusa la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VIII-a Civila, Conflicte de Munca si Asigurari Sociale.

Pronuntata azi, 20.01.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin intermediul grefei”.


Urmeaza procesul pe anulare


Intr-o cauza separata (purtand numarul 1349/3/2022), magistrata TMB Daniela-Constanta Bratu este chemata sa judece cererea conducerii STB de anulare a grevei. Judecatoarea Bratu a fixat primul termen pentru ziua de vineri, 21 ianuarie 2022.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.