Tuca Zbarcea & Asociatii, premiu pentru expertiza in domeniul litigiilor si arbitrajelor

Data: 05 iunie 2020, 15:22 | autor: L.J. | 4 comentarii | 642 afisari

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata „Firma de Avocatura a Anului din Romania in domeniul: Litigii si Arbitraje” in cadrul galei Benchmark Litigation 2020 Europe Awards, organizata de Euromoney Legal Media Group.


 
Euromoney Legal Media Group a organizat editia a doua a ceremoniei de decernare a premiilor pentru cele mai bune firme de avocatura in domeniul litigiilor si arbitrajelor: Benchmark Litigation 2020 Europe Awards. Cele 79 de distinctii din acest an au revenit firmelor de avocatura, echipelor si avocatilor specializati in solutionarea litigiilor cu cele mai spectaculoase realizari in ultimele 12 luni.

Din Romania, 8 societati de avocati au intrat in competitia pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului in domeniul: Litigii si Arbitraje”.

Potrivit reprezentantilor Benchmark Litigation Europe: „Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata, in acest an, ca fiind cea mai buna firma de avocatura din Romania in domeniul solutionarii diferendelor. Intai, este unul dintre jucatorii de frunte din Romania si detine o reputatie solida pe piata litigiilor si arbitrajelor, in special in domeniul arbitrajelor internationale.

De asemenea, echipa este foarte apreciata pentru activitatea privind solutionarea litigiilor comerciale. In general, firma a continuat sa aiba o prezenta sustinuta pe piata locala, evidentiindu-se prin practica variata si instrumentarea de cauze complexe.

Nu in ultimul rand, clientii vorbesc in termeni elogiosi despre Tuca Zbarcea & Asociatii, remarcand faptul ca detine o echipa de 'Avocati foarte buni, pasionati de munca lor, [cu] excelente abilitati juridice”, a declarat Danielle Ngwana-Joseph, Editor al Benchmark Litigation Europe.

Florentin Tuca (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii a adaugat:

„O recunoastere care ne onoreaza si ne bucura enorm si care inseamna o noua confirmare a calitatilor excelentilor avocati litiganti ai firmei. In plus, este un premiu care, in aceste vremuri tulburi, ne obliga sa punem umarul pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti, inclusiv a dreptului la aparare si a dreptului la un proces echitabil”.

Premiul „Firma de Avocatura a Anului din Romania in domeniul: Litigii si Arbitraje” este una dintre cele mai prestigioase distinctii conferite de o publicatie internationala pentru expertiza in domeniul litigiilor si arbitrajelor. Aceasta recunoastere completeaza recunoasteri similare obtinute recent din partea editorilor Chambers & Partners, Legal 500 si Global Arbitration Review (GAR).

Astfel, pe langa faptul ca este cotata pe prima pozitie in aria Dispute Resolution de catre Legal 500 EMEA si Chambers Europe, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost si in acest an apreciata de publicatia Global Arbitration Review pentru activitatea in domeniul arbitrajelor internationale, fiind nominalizata printre cele mai puternice firme de avocatura din lume in aceasta materie in ghidul GAR 100 – editia 2020.

De asemenea, Robert Rosu, coordonatorul departamentului de litigii si arbitraje interne al Tuca Zbarcea & Asociatii, este considerat a face parte din elita „Hall of Fame” a avocatilor aflati in varful ierarhiei profesionale, in editia 2020 a Legal 500 - EMEA.

Lista premiantilor din cadrul Benchmark Litigation 2020 Europe Awards este disponibila aici -

 https://benchmarklitigation.com/NewsAndAnalysis/Benchmark-Litigation-2020-Europe-Awards-Winners-Announced/Index/5704

 

Comentarii

# ?????? date 3 iulie 2020 14:03 0

@ Remarcați și că relațiile și raporturile juridice dintre cluburi și angajați sunt reglementate de Codul Muncii, ?

# ?????? date 3 iulie 2020 13:48 0

Deci, remarcați și că speța dintre FC Astra și Costel Enache, Cătălin Munteanu, Alessandro Cittadino se referă la un litigiu financiar și contractual, nu la un litigiu despre acte de indisciplină, ?

# ?????? date 3 iulie 2020 13:33 0

@ Apreciați și că în speța cu fosta echipă tehnică de la Astra formată din Costel Enache, Cătălin Munteanu, Alessandro Cittadino, clubul ar trebui să plătească în conturile FRF sumele stabilite de Comisia de Disciplină , chiar și cele ce sunt restanțe către foștii angajați ai clubului și să conteste în instanțele civile asumarea de către FRF de "competențe" de a decide și sancționa în litigiile dintre cluburi și angajații cluburilor, în locul instanțelor civile , formând instanțe despre care articolul 126 , alineat 5, din Constituție reglementează că ,,(5) Este interzisă înfiinţarea de instanţe extraordinare. Prin lege organică pot fi înfiinţate instanţe specializate în anumite materii, cu posibilitatea participării, după caz, a unor persoane din afara magistraturii." , ?

# ?????? date 30 iunie 2020 21:46 0

@ Deci , ce treabă, ce competență, ce atribuție are un tribunal sportiv cum este TAS să restrângă activitatea sportivă și dreptul la muncă și la exprimarea sportivă a sportivilor, pronunțându-se pe criterii financiare, fiind totuși un tribunal de arbitraj sportiv, ? Considerați că aspectele și litigiile financiare ale funcționării cluburilor și competițiilor sportive sunt de competența instanțelor civile iar cele sportive sunt de competența tribunalelor sportive, ? Deci, cum ai comenta și despre faptul că ăia de la TAS , deși își zic tribunal sportiv, judecă de toate spețele ce le scriu ăia de pe organizațiile sportive internaționale prin ceea ce zic ei că ar fi regulamente de funcționare și desfășurare ale competițiilor, ?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.