ccf

Un angajat al ministerului Justitiei, confirmat cu coronavirus

Data: 09 April 2020, 12:09 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1475 afisari

Ministerul Justitiei a comunicat ca joi, 9 aprilie 2020, unul din angajatii sai a fost confirmat cu COVID - 19.Potrivit MJ, persoana in cauza lucreaza la departamentul de buget finante si nu a mai fost prezenta in sediul ministerului din data de 3 aprilie. Conducerea ministerului a dispus deja aplicarea prevederilor legale incidente privind anuntul autoritatilor competente in astfel de situatii, ancheta epidemiologica si izolarea persoanelor aflate in contact cu persoana confirmata:

"Sediul Ministerului Justitiei va fi complet decontaminat prin nebulizare in cursul zilei de astazi. Precedenta decontaminare completa prin debulizare a avut loc in data de 4 aprilie.

Ministerul Justitiei ramane operational complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanta, online, videoconferinte si telemunca, aplicate in baza instructiunilor emise de catre Ministrul Justitiei inca de la declararea starii de urgenta.

Ministerul Justitiei va continua sa mentina o comunicare publica transparenta in legatura cu toate aspectele care tin de agenda si functionarea institutiei".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.