ccf

Un procuror DNA si un sef de PCA, numiti in comisiile de interviu pentru marile parchete

Data: 14 February 2023, 17:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 7552 afisari

Doi procurori au fost numiti in toate cele trei comisii de interviu pentru numirea sefilor de mari parchete: PICCJ, DNA si DIICOT.Este vorba despre procurorul DNA Remus-Damian Budai (foto) si seful PCA Timisoara Cristi-Sorin Bosnea. Hotararea a fost luata marti, 14 februarie 2023, de catre Sectia pentru procurori a CSM.


Minutele celor doua hotarari:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat desemnarea domnului BOSNEA SORIN, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, si a domnului REMUS BUDAI, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, formator cu norma intreaga la Institutul National al Magistraturii, in comisia de interviu organizata in cadrul procedurii de selectie a procurorilor in vederea formularii catre Presedintele Romaniei a propunerilor de numire pentru functiile de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. (unanimitate)”.


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat desemnarea domnului BOSNEA SORIN, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, si a domnului REMUS BUDAI, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, formator cu norma intreaga la Institutul National al Magistraturii, in comisia de interviu organizata in cadrul procedurii de selectie a procurorilor in vederea formularii catre Presedintele Romaniei a propunerilor de numire pentru functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. (unanimitate)”.Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.