UNNPR organizeaza examen pentru dobandirea calitatii de notar stagiar (lista posturilor scoase la concurs)

Data: 23 august 2016, 16:01 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1718 afisari

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania a anuntat organizarea, in perioada 24-27 octombrie 2016, a unui examen pentru dobandirea calitatii de notar stagiar. Potrivit UNNPR, numarul total de locuri este 38, dintre care 6 - cele mai multe - in cadrul Camerei Notarilor Publici din Bucuresti.


Anuntul:

In baza Dispozitiei nr. 60/18.08.2016 a Presedintelui Uniunii Nationale a Notarilor Publici, Camerele Notarilor Publici organizeaza examenul sau concursul pentru dobandirea calitatii de notar stagiar, pentru ocuparea posturilor stabilite prin Hotararea Consiliului Uniunii nr. 35/24.06.2016, dupa cum urmeaza: incepand cu data de 24 octombrie 2016 – proba orala si 27 octombrie 2016 – proba scrisa.

Relatii suplimentare cu privire la organizarea si desfasurarea examenului/ concursului se obtin de la Camerele Notarilor Publici”.

>>Lista posturilor

foto: Dumitru Viorel Manescu, presedinte al UNNPR

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.