ccf

Vicepremierul Gabriel Oprea participa la reuniunea extraordinara a Consiliului JAI

Data: 14 September 2015, 13:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1725 afisari

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicitatii, vineri 11 septembrie 2015, un comunicat de presa privind participarea viceprim-ministrului pentru securitate nationala Gabriel Oprea (foto), ministru al Afacerilor Interne, la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne ce are loc luni, 14 septembrie 2015, la Bruxelles.


Comunicatul MAI:

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA, va participa luni, 14 septembrie a.c. la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne, care va avea loc la Bruxelles, pe tema dezbaterii pachetului de masuri propus de Comisia Europeana la data de 9 septembrie a.c.

Conform mandatului incredintat de Presedintele Romaniei si Primul-ministru, viceprim-ministrul pentru securitate nationala Gabriel OPREA va sustine in fata ministrilor de interne europeni si a reprezentantilor Comisiei Europene pozitia consolidata a Romaniei de a participa la mecanismul de relocare, prin preluarea unui numar de 1.705 solicitanti de azil din Italia si Grecia, precum si a inca 80 de persoane din afara Uniunii Europene, si de respingere a cotelor obligatorii impuse statelor membre de catre Comisia Europeana.

La intrunirea extraordinara a Consiliului JAI vor participa, pe langa ministrii de interne din tarile Uniunii Europene si reprezentanti ai agentiilor europene si ale Natiunilor Unite – Frontex, Biroul de Ajutor European pentru Azil, Europol, Inaltul Comisariat pentru Refugiati al ONU si Organizatia Internationala pentru Migratie”. 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.