Victorie dupa 3 luni pentru o avocata devenita judecatoare

Data: 05 aprilie 2020, 10:04 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1713 afisari

O avocata devenita judecatoare a obtinut o victorie in fata Consiliului Superior al Magistraturii abia dupa ce au trecut mai mult de trei luni.


 

Este vorba despre fosta avocata Claudia Gherbovan-Silinescu (foto), admisa in magistratura in urma concursului din iunie 2019 si care in decembrie a cerut sa iasa la pensie. Amintim ca pe vremea cand profesa ca avocata, Silinescu a fost achitata definitiv intr-un dosar instrumentat de catre DNA Oradea (click aici pentru a citi).

In sedinta din 16 decembrie 2019, Sectia pentru judecatori a CSM a amanat analizarea solicitarii de pensionare a judecatoarei Claudia Gherbovan, de la Tribunalul Ilfov.

Abia joi, 2 aprilie 2020, judecatorii CSM au repus pe ordinea de zi cazul Claudiei Gherbovan-Silinescu, acceptandu-i cererea de pensionare si, pe cale de consecinta, inaintandu-i-o presedintelui Klaus Iohannis, pentru emiterea decretului. Trebuie sa remarcam ca hotararea a fost luata la limita, cu 6 voturi la 4, la sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM fiind prezenta si presedinta ICCJ Corina Corbu (vezi facsimil).

Pe de alta parte, in cazul celuilalt judecator pensionat – Aurel Pusca, fost vicepresedinte al Tribunalului Buzau – a existat unanimitate de voturi. 


Sursa foto: EVZ.ro

Comentarii

# Sisu date 5 aprilie 2020 15:38 0

BRAVO EI!I a tras o SISTEMULUI!IESE la pensie cu pensie de magistrat dupa ce mai toata viata a fost avocat si s a imbogatitit!Rar asa oameni!Poate si pt ca unchiul a fost general SIE?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.