ccf

Zece studenti ai Facultatii de Drept, in etapa a doua a Concursului pentru Premiile de excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu”

Data: 03 April 2019, 15:33 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1310 afisari

Motto: "CUNOASTERE, INTELEPCIUNE, CINSTE SI NEPARTINIRE" – Profesorul Viorel-Mihai Ciobanu

Prima etapa a concursului pentru Premiile de excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu” in materia dreptului procesual civil a fost finalizata prin selectarea celor mai bune zece eseuri transmise de studentii din anul IV de studiu ai Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, aflati in cursa pentru castigarea prestigiosului premiu.


Initiativa reprezinta un omagiu pentru opera si intreaga activitate academica a distinsului profesor Viorel-Mihai Ciobanu si doreste sa promoveze interesul studentilor pentru domeniul dreptului procesual civil.

Cei zece studenti care s-au calificat in etapa a doua a concursului vor avea la dispozitie doua saptamani, si anume pana la data de 17 aprilie 2019, pentru a pregati pledoaria referitoare la o speta propusa de Zamfirescu Racoti & Partners. Pledoaria va sustine pozitia partii pe care o vor asista in respectiva speta, astfel cum calitatea procesuala a clientului va fi comunicata in continutul mapei de prezentare transmisa in atentia candidatilor selectati.

Etapa a doua a concursului va avea loc

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.