ccf

DOSARUL 109/P/2015 DNA - SECTIA DE COMBATERE A CORUPTIEI – Ordonanta de clasare in baza art. 16 alin. (1) lit. a) C.p.p. privind pe judecatorii Silviu Anti, Liliana Novac, Dana Stefanescu, de la Curtea de Apel Bacau, respectiv Tribunalul Bacau: “Ansamblul materialului probator administrat in cauza nu dovedeste savarsirea de catre persoanele mentionate a infractiunilor sesizate”

Data: 17 April 2018, 15:49 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2111 afisari

Prin Ordonanta din 01.03.2017 din dosarul 109/P/2015 de la Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA s-a dispus clasarea cauzei fata de judecatorul Silviu Anti de la Curtea de Apel Bacau pentru savarsirea a opt infractiuni de luare de mita, Liliana Novac de la Curtea de Apel Bacau pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita, Dana Stefanescu de la Tribunalul Bacau pentru savarsirea unei infractiuni de luare de mita.

Clasarea cauzei a fost dispusa in temeiul art. 16 alin. (1) lit. a din Codul de procedura penala - “fapta nu exista”.

Proc. Dan Badea

Extras din ordonanta:

 

Ansamblul materialului probator administrat in cauza nu dovedeste savarsirea de catre persoanele mentionate a infractiunilor sesizate, in plus nu exista posibilitatea administrarii altor probe care sa sustina formularea unor acuze concrete. Denunturile formulate, detaliate si prezentand succint faptele reclamate, nu sunt sustinute de alte mijloace probatorii.

Astfel, in lipsa unor elemente de fapt care sa poate fi probate testimonial ori prin inscrisuri sau alte mijloace probatorii, acuzarea nu poate fi sustinuta doar prin declaratiile petentilor, formulate la distanta de 8 - 10 ani de la momentul savasirii presupuselor infractiuni”.


>>Ordonanta din 01.03.2017 a procurorului Dan Badea din dosarul 109/P/2015 de la DNA – Sectia de combatere a coruptiei

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.