ccf

Inspectia Judiciara. Raportul privind instrumentarea cauzelor economice si recuperarea prejudiciilor constatate prin hotarari judecatoresti

Data: 07 September 2015, 15:41 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1475 afisari

Inspectia Judiciara a dat publicitatii Raportul privind respectarea dispozitiilor legale referitoare la modalitatea de instrumentare a cauzelor, precum si din perspectiva practicii judiciare a instantelor judecatoresti sub aspectul masurilor dispuse pentru recuperarea prejudiciilor in dosarele penale avand ca obiect anumite categorii de infractiuni.


Verificarile Inspectiei Judiciare au vizat identificarea cauzelor avand ca obiect categoriile de infractiuni economice, analiza modalitatii de derulare a procedurilor prin raportare la durata afectata solutionarii cauzelor si la motivele obiective si subiective care au determinat prelungirea in timp a procedurilor, masurile luate pentru asigurarea recuperarii prejudiciilor, respectiv prezentarea datelor referitoare la valoarea prejudiciilor in respectivele cauze penale.

In urma intocmirii acestui referat, Sectia pentru judecatori a CSM a hotarat transmiterea unei solicitari publice catre Parlamentul Romaniei cu privire la necesitatea urgentarii procedurii pentru adoptarea Legii privind Agentia pentru recuperarea prejudiciilor constatate prin hotarari judecatoresti.

>>Raportul

foto: Gheroghe Stan, inspector sef adjunct al Inspectiei Judiciare

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.