ccf

Scoala de vara pentru magistrati (Norway Grants)

Data: 18 June 2015, 13:55 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1917 afisari

In perioada 22-26 iunie 2015, la Hotel Rina - Sinaia, se vor desfasura lucrarile Scolii de vara cu tema „Dreptul de apreciere al organelor judiciare in contextul noilor coduri in materie penala”.


Scoala de vara este organizata in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale/Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges”. Proiectul este implementat de Consiliul Superior al Magistraturii, in calitate de Promotor de Proiect, in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Potrivit CSM, obiectivul general al proiectului vizeaza sustinerea sistemului judiciar prin asigurarea resurselor financiare necesare unei formari profesionale adecvate a judecatorilor si procurorilor in domeniul noilor coduri, jurisprudentei CEDO, eticii si deontologiei profesionale, managementului judiciar, precum si consolidarea capacitatii institutionale a Consiliului Superior al Magistraturii, Institutul National al Magistraturii, scolii Nationale de Grefieri, Inspectiei Judiciare si Ministerului Public prin furnizarea echipamentelor necesare desfasurari optime a activitatilor specifice.

Durata de implementare a proiectului este de 27 de luni (10 martie 2014–30 aprilie 2016) si beneficiaza de un buget total in valoare de 3.734.426 euro, din care finantarea norvegiana reprezinta 3.174.262,3 euro (85%), iar cofinantarea Ministerului Justitiei 560.164,2 euro (15%).

La programul de formare vor participa judecatori, procurori si grefieri, precum si experti romani si straini.

>>Agenda conferinteiAdauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.